Avís legal

A continuació, s’exposen les condicions d’ús d’aquest lloc web. Si continua navegant per aquest lloc web, es considerarà que ha acceptat aquestes condicions. Si no està d’acord amb les mateixes, li preguem que no faci servir aquest lloc web.

Titularitat del lloc web d’aquest lloc web és propietat de Montal assessors i Advocats S.L.P, amb domicili social a Rbla. Lluís Companys, 4, B, 08192 Sant Quirze del Vallès, Barcelona i NIF B60552270.

Protecció de dades personals

La informació que es faciliti a través dels formularis del lloc web o per correu electrònic serà tractada de manera confidencial i s’utilitzarà exclusivament per a les finalitats per a les quals s’hagi proporcionat. El lloc web compleix amb la normativa en vigor de protecció de dades personals i la privacitat dels usuaris. Per a més informació, es pot consultar la nostra Política de privacitat.

Propietat intel·lectual

El lloc web, els seus continguts i les seves funcionalitats estan protegits per la llei de propietat intel·lectual. Els drets d’autor i propietat intel·lectual corresponen a Montal Assessors i Advocats o a tercers que han autoritzat la seva utilització. Queda prohibida la reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb els continguts del lloc web, ni tan sols citant les fonts, excepte amb el consentiment exprés de Montal Assessors i Advocats.

Exclusió de responsabilitat

Montal Assessors i Advocats no es fa responsable dels errors o omissions que pugui contenir el contingut del lloc web. Tampoc es fa responsable dels danys derivats de l’ús d’aquest lloc web ni dels enllaços a altres llocs web que apareguin en aquest. Els continguts del lloc web tenen una finalitat informativa, però no constitueixen una font de consulta ni substitueixen el consell professional necessari en cada cas.

Modificacions de les condicions d’ús

Montal Assessors i Advocats es reserva el dret a modificar, en qualsevol moment i sense previ avís, les condicions d’ús del lloc web. Les modificacions seran efectives en el moment de la publicació d’aquestes en aquesta pàgina.

Llei aplicable i jurisdicció

Les relacions establertes entre Montal Assessors i Advocats i l’usuari del lloc web es regiran per la normativa espanyola vigent i seran competència dels jutjats i tribunals d’Espanya.