L'experiència i el coneixement del nostre equip al seu servei

Equip assessors Montal Sant Quirze
Francisco Aljama Montal assessors

Francisco Aljama

Co-fundador

Francisco Aljama, soci cofundador d’Assessoria Montal SL, amb una amplíssima experiència en l’assessorament d’empreses i particulars, així com una dilatadíssima trajectòria en el món empresarial.

A l’abril de 1994 va constituir Assessoria Montal amb l’objectiu prioritari d’oferir a Sant Quirze del Vallès un servei d’assessorament integral dirigit a tots aquells empresaris i particulars que volguessin tenir tant el seu negoci com el seu assessor de confiança a un sol pas.

Jose Aljama Montal Assessors i Advocats

José Aljama Montiel

Director General

José Aljama Montiel és actualment el director general d’Assessoria Montal de la qual forma part des de la seva constitució l’any 1994. Vinculat des de sempre a l’àrea tributària compta amb una gran experiència en l’àmbit de l’assessorament fiscal.

Actualment, a més, lidera el departament jurídic, oferint així un valor afegit en permetre’ns integrar de manera completa l’assessorament jurídic dins dels nostres serveis.

Jordi Soto montal assessors i advocats

Jordi Soto

Director General

Jordi és Graduat Social, a més compta amb una àmplia formació en l’àmbit de l’assessorament laboral. Forma part de l’equip d’Assessoria Montal des de principis de 2015. Comptar amb Jordi a Montal ha estat tot un encert.

La seva incorporació és conseqüència de la necessitat de reforçar i professionalitzar un dels departaments més importants en qualsevol despatx dedicat a l’assessorament, el Departament Laboral, constantment subjecte a modificacions normatives.

M. Teresa Lahoz montal assessors

Mª Teresa Lahoz

Dep. Comptable / Fiscal

Raquel Redondo montal assessors i advocats

Raquel Redondo

Dep. Comptable / Fiscal i Recepció clients

Marc Solé

Dep. Comptable / Fiscal

Elisabet Santiago Montal Assessors i Advocats

Elisabet Santiago

Dep. Laboral

Francisco Gonzalez Rabanal Moral Assessors i Advocats

Francisco González Rabanal

Llicenciat en Dret, especialista en dret laboral

Carlos Mengual Ruz Montal Assessors i Advocats

Carlos Mengual Ruz

Llicenciat en Dret, especialista en dret mercantil. Administrador concursal