Socis fundadors Montal Assessors i Advocats

Un servei basat en el tracte directe, la proximitat, la dedicació i sobretot la professionalitat

La firma Montal va néixer a l’abril de 1994, gràcies als avui socis fundadors, els Srs Francisco Aljama i Sagrario Montiel. L’objectiu era clar, oferir a empresaris i particulars vinculats al municipi de forma personal o mitjançant els seus negocis un servei d’assessorament integral de qualitat i personalitzat.

L’empresa va comptar en els seus primers anys dactivitat amb la implicació de tota la família Aljama-Montiel, que va dotar a l’empresa d’un marcat caràcter familiar que encara avui perdura i del qual ens sentim orgullosos.

Com a resultat a un grandíssim esforç i sacrifici en el qual sempre es va prioritzar el servei al client, Montal va anar creixent fins que, el 1997, va traslladar les seves oficines a la Rambla Lluís Companys, lloc que és avui sense dubte el centre neuràlgic de Sant Quirze del Vallès i en què actualment radica la seu principal de l’empresa.

Al llarg dels anys, l’equip de Montal Assessors i Advocats ha anat en augment fins al punt que fruit de l’esforç i la dedicació podem dir orgullosos que comptem actualment amb un ampli equip de persones, tots ells amb el mateix denominador comú, oferir el millor servei als nostres clients, un servei basat en el tracte directe, la proximitat, la dedicació i sobretot la professionalitat.

Amb 30 anys d’activitat professional, Montal assessors i Advocats ha consolidant la seva trajectòria empresarial i professional i que sense dubte, l’experiència i la professionalitat suposa un dels nostres majors actius.

Arribats aquí, volem mostrar el nostre agraïment a tots aquells que han fet possible que la firma MONTAL sigui un referent de qualitat, ens referim en primer lloc, a tots els nostres clients, als que ho són i als que algun dia ho van ser i als que al llarg d’aquests 30 anys han col·laborat amb nosaltres d’una manera o altra i sens dubte a tots aquells que en un futur coneixerem.