Assessorament Legal

Som un despatx d’advocats dedicat a oferir serveis d’assessoria jurídica multi-disciplinar, adreçat tant a la solució de problemes existents com a la seva prevenció. Tot això sense perdre de vista l’interès dels nostres clients.

La firma neix el 2010 a Sant Quirze del Vallès, de la mà d’advocats de reconegut prestigi i experiència, sota l’estructura d’Assessoria Montal que compta amb més de 30 anys d’experiència. A Montal Assessors i Advocats sempre hem tingut com a objectiu prioritari donar un servei integral d’Assessorament juridic i fiscal als nostres clients.

Actualment es fa indispensable poder oferir al client la possibilitat de centralitzar totes les seves necessitats d’assessorament legal en un sol despatx i a més fer-ho de la manera més pragmàtica i eficaç. Per aquest motiu al nostre despatx d’advocats ens hem esforçat encara més a oferir un servei d’assessoria jurídica que, sumat al servei d’assessorament fiscal, comptable i laboral, ens converteix en un despatx d’assessorament legal dirigit a empreses i particulars de referència al Vallès.

Dret Penal Assessoria Jurídica Montal Assessors i Advocats Sant Quirze

La nostra experiència ens diu que el client valora molt positivament la possibilitat de tenir un assessor al qual poder confiar tots els seus assumptes. Per això, i perquè treballem de cara a la realitat, Montal Assessors i Advocats ofereix a tots els clients la possibilitat de comptar amb un excel·lent servei d’assessorament jurídic intern, garantia de que tots els seus assumptes, fins i tot els judicials, seran tractats al nostre despatx.

L’advocat ha d’intervenir abans de manifestar-se el problema sempre que això sigui possible … i si no ho és, ha de minimitzar, mai agreujar.